A.L.T. Vertaalbureau - beëdigde vertalingen

Wat is een beëdigde vertaling?

Van officiële documenten wordt vaak een beëdigde vertaling vereist. Enkel professionele vertalers die een eed hebben afgelegd voor de rechtbank kunnen dergelijke vertalingen leveren. Wij zorgen ook voor de legalisatie bij de rechtbank.

Van officiële of juridische documenten wordt vaak een beëdigde vertaling vereist. Dergelijke documenten worden vertaald door beëdigde vertalers, die bij wet gerechtigd zijn en die een professionele eed hebben afgelegd voor de rechtbank. Met een beëdigde vertaling kunt u er zeker van zijn dat de vertaler een getrouwe vertaling heeft gemaakt van het originele document.

De handtekening van de vertaler op het document moet vervolgens gelegaliseerd worden door de rechtbank van eerste aanleg.Vertalingen uit en naar het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans.

Wij leveren cookies
Wij gebruiken tools zoals cookies om essentiële diensten en functionaliteit op onze site aan te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe onze bezoekers met onze site, producten en diensten omgaan. Door op Accepteren (Akkoord) te klikken, ga je akkoord met ons gebruik van die tools analyse en support.